Un cap de setmana per recordar!

Com ja sabeu tots, aquest cap de setmana passat ha tingut lloc la Folletada a Santa Maria de Palautordera. Un total de 300 follets han invertit aquests dos dies en aprendre a ser una bons minairons (uns personatges vinguts des del Pirineu per compartir amb els nens i nenes els seus savis coneixements sobre com protegir el nostre entorn), amb l’ajuda i dedicació d’una seixantena de caps.

El dissabte al matí-migdia vam muntar les tendes sense gaire complicacions, tot i que la majoria de nens no n’havia muntat mai cap.

Després d’un intent fallit de dinar tots junts per culpa de la pluja, va començar una gimcana que va durar ni més ni menys que 4 hores. Aquí van aprendre mitjançant un seguit de proves, les coses que fan els minairons.

Va arribar l’hora de sopar i la pluja no ens va tornar a visitar. A continuació, un grup d’animació va tancar les activitats de dissabte fent ballar, cantar i saltar tota la mainada.

Diumenge de molt bon matí ja es van començar a despertar els nens… Una sessió d’aeròbic matinal per a tenir-los ben en forma, i a esmorzar. El matí el vam dedicar a construir entre tots contenidors de reciclatge, i posteriorment cada agrupament se’n va endur un cap al seu Cau.

Després de la cloenda i el dinar, vam tornar cap a casa.

En resum, aquesta trobada ha servit per a conèixer altres nens d’altres caus, aprendre, divertir-se, jugar, ballar, saltar, riure… i trepitjar fang!

Recordem que aquest cap de setmana (22-23) és lliure per a totes les unitats, ja que els monitors anem a veure el terreny en el qual passarem 8 dies al juliol!

Un pensament sobre “Un cap de setmana per recordar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s