I seguim… 3er dia!

Tot i que aquesta calor no alfuixa… avui hem tingut un petit respir! Ens ha visitat breument la pluja, fet que ha contribuit a que la xafogor ens abandonés durant una bona estona.

Aquest matí, després d’un boníssim esmorzar, tots els Estolets se’n han anat d’excursió fins al poble veí d’Unarre. L’han visitat, hi han jugat, han conegut la natura que l’envolta i s’ho han passat molt bé! No és d’estranyar doncs, que estiguèssin ben cansats després de sopar… tot i que inexplicablement, n’hi ha que encara tenien energies!

Pel que fa a Llops, el seu trajecte fins a l’Estany de la Gola en busca de l’Aigua Sagrada ha estat un èxit. Després de passar la nit al Refugi lliure que hi ha a pocs metres de l’Estany, s’han pres un dia de relax. Alguns l’han utilitzat per tastar l’aigua de l’Estany amb els peus, d’altres per fer petites descobertes pels voltants, i tots plegats per jugar i passar-s’ho bé envoltats d’uns paisatges meravellosos.

Secció es troba perfectament. També han arribat fins a l’Estany, tot i que el seu trajecte ha estat molt més llarg que no pas el de Llops. Passen la nit a pocs metres del refugi i acampats en tendes per no interferir en les activitats programades de les dues unitats.

I… això no para!

Un pensament sobre “I seguim… 3er dia!

  1. Doncs sembla ser que les previsions apunten a més dies de pluja i més fresquet a la zona. Prepareu-vos i tingueu-ho present!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s