20N – Dia mundial pels drets dels infants

Bon dia Cauencs!

Aquest proper dissabte dia 20 de novembre els diferents Caus i Esplais de Cerdanyola organitzem, amb el suport de l’Ajuntament, una diada de difusió de les activitats que duem a terme habitualment aprofitant que és el dia mundial pels drets dels infants.

Des de l’AE Pau Casals us volem convidar a participar en aquestes jornades, especialment a les unitats d’Estol i de Llops i us ho proposem com una activitat més del Cau. L’horari de la jornada és el següent:

11.00 h. Cercavila
11.30 h. Benvinguda
12.00 h. Inici espai de tallers: tallers relacionats amb els drets dels infants.
14.00 h. Dinar
16.00 h. inici activitat de tarda: jocs de cucanya
17.00 h. Grup d’animació
18.30 h. Fi de festa

Tots aquests actes es realitzaran a la plaça Abat Oliva. A les unitats d’Estol i Llops us proposaríem quedar a les 11h en aquesta mateixa plaça per tal de realitzar els diferents tallers proposats juntament amb els infants d’altres Caus i Esplais. L’activitat com a tal que us proposem acabaria a les 14h, moment on podríeu venir a buscar els vostres fills/es a la mateixa plaça. A partir d’aquest moment us animem a participar a la botifarrada popular que es durà a terme, costa 4€, i a participar en les diferents activitats que es realitzaran al llarg de la tarda. En aquestes activitats els caps de l’agrupament ja no hi serem ja que hem d’assistir a l’Assemblea General Ordinària d’Escoltes Catalans, entitat de la qual formem part.

Us hi esperem a tots i totes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s