Cap de setmana passat per aigua!!

Això mateix!! L’elevada probabilitat de pluja de dissabte i el diluvi universal de diumenge ha influenciat de forma directa les activitats de les nostres unitats!!
Comencem per Estol que aquest cap de setmana ha hagut de cancel·lar la sortida prevista al Montcau! Però com alternativa han decorat de cap a peus la seva sala del CAU, creant un nou món propi: “Estolàndia”. Han dibuixat el seu mapa, i han creat els nous noms per cadascú i la seva pròpia nova bandera!! En definitiva s’ho han passat molt bé!!!

Per la seva banda Llops (la unitat més valenta, o més inconscient) va decidir dur a terme l’excursió prevista al Poblat Ibèric de Ca n’Oliver. Afortunadament el temps va aguantar i gràcies a l’ajuda d’en Quim, un famós Historiador Universal i expert en l’Escoltisme, van poder resoldre el manuscrit misteriós que parlava dels Linxs, una unitat de joves Llops escoltes que havia viscut fa molts anys en aquell mateix poblat!

Raiers a dos dies de l’activitat prevista, l’excursió pel Figaró-Montmany, tirava endavant. Dissabte a la tarda, però, veient la previsió es van decidir suspendre-la i passar el matí de 10h a 12h al Cau parlant d’una possible ruta d’estiu i fent uns quants jocs. Un capitalista, l’assassí, “què tinc al cap?”… Malgrat la improvisació de l’activitat alternativa, tots junts van passar un matí molt entretingut!!

Un gran cap de setmana tot i les condicions meteorològiques!

Com sempre us deixem un petit recull de fotografies, i fins el cap de setmana vinent. Recordeu que és la Castanyada i que em estat convidats a la TrAMaC (Trobada Anual dels Mags de Catalunya)!!!

Gaudiu de la Setmana 😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s