Ens hem endut molt de la TROFO d’enguany!

Via escoltescatalans.org:

“Aquest cap de setmana ha tingut lloc la VIII Trobada de Formació d’Escoltes Catalans. L’Agrupament Escolta El Pi de Les Corts ha estat l’encarregat d’acollir aquesta edició de la trobada formativa més important del curs, que aquest 2013 ha arribat a la VIII edició. Prop de 500 caps han passat per Les Corts durant el cap de setmana i han participat dels diferents espais formatius plantejats, dinamitzats pels equips associatius. El pedagog Antoni Zabala va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a la trobada amb una ponència inicial, en què hi va destacar la importància dels caps com a elements educatius i referents per a infants i joves. A continuació, es va dur a terme la sessió principal; en què es convidada als participants a reflexionar sobre la incidència de l’escoltisme en la societat, en la comunitat i en la persona. Paral·lelament, es va dur a terme el SALT, la formació per a Claners. A la nit va tenir lloc la festa organitzada per l’AE El Pi de Les Corts. Diumenge, va ser el torn de la formació entorn a Cooperació, dinamitzada per l’àrea homònima.”

Des de l’Agrupament Escolta Pau Casals valorem molt positivament aquestes jornades de formació!

Tornem amb les piles recarregades, i com sempre amb molta motivació per continuar participant de la millor manera que puguem en aquest gran projecte que és l’Escoltisme!

I no tornem amb les mans buides… tornem amb coneixements i reflexions sobre temes de base tant en el dia a dia de l’educació dels nostres infants i joves a l’agrupament, com fora d’aquest a la realitat que vivim i la societat que volem transformar!

Conceptes de caire fonamental, la idea d’un ciutadà responsable, amb esperit crític, constantment reinventant-se, escoltant i buscant fer-se escoltar, compromès i coherent, educant amb l’exemple… Conceptes com el de cooperació, entesa com una eina i responent a unes necessitats, sense caure en assistencialismes.

Amb això i molt més, encarem la recta final d’aquest trimestre i amb moltes ganes de dur a terme aquests campaments de primavera que estem preparant amb molta il·lusió!!

Moltes gràcies  a TOTS i  TOTES 🙂

… I us deixem un petit recull de fotografies de la TROFO!! 😀
BEV6KPOCEAApI_w.jpg large ZBYcUOklW5vC9G_H_zF8HZOyQwN3ir_q9SGVZ0FhqEQ 559879_3897701939395_1600056572_n mvfuTo_12bpJEktada2IlFdaT7RHerNyMuF9_HHXEL0,Sy0cSnLYVnah3CiHPiVmMc6gC62sEVL2hIH_pX3VTQc BEajJXDCIAEPGVP.jpg large 4say6kymgV9qWfwV6VMtLVh596TEBso3LD1PvY2BjTY BEbP2peCIAEd-rR

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s