Comença el 3er Trimestre!!

Comenceeeem!!! I ho fem amb moltes ganes!!

Després d’un petit descans, després d’uns grans campaments de Primavera, amb destacada assistència (ueeeee!!), l’agrupament torna amb un trimestre carregadet d’activitats!!

El darrer dissabte 13 d’abril  Estol l’ha passat sobre rodes!! Van fer una gimcana per equips motoritzada! Havien d’anar amb patins, patinets, bicicletes… i buscar unes cartolines amb diferents mitjans de transport dibuixats. Després, cada grup havia de valorar i raonar si el transport que havien trobat era sostenible o no. Al final entre tots, van fer una posada en comú, i van aprendre quin transport ajuda a la sostenibilitat i quin, en canvi, no fa cap bé el medi ambient. Es van fer un tip de fer voltes!!

Llops en la línia de treballar les sortida a la muntanya va fer una excursió d’un matí sencer per Collserola, passant pel forat del vent i admirant les grans vistes de la ciutat de Barcelona. Van esmorzar i van estar fent un parell de jocs. Finalment, tot i que va costar, van començar la tornada cap a casa! I com que feien tard van haver d’arribar corrents!!

Pel que fa a Raiers, van invertir el dissabte en fer una passejada en bicicleta fins a Sant Cugat, aprofitant el bon temps i la caloreta que feia! Un cop allà, entre tots van acabar de planificar el trimestre, aportant idees i suggerències per les activitats i també de cara a la sortida de cap de setmana de mitjans de maig. Se’ns fan grans… i només tenen ganes de marxar fora!

Fins el cap de setmana vinent!!! 😀

Aquí us deixem el recull fotogràfic:estol2

estol3 estol1

2013-04-13 10.26.462013-04-13 10.27.292013-04-13 13.03.08

2013-04-16 23.00.48 P1100007 P1100026

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s