Festes Majors i gimcana intergeneracional de la XECC!!

El Cau no para!!

El primer dissabte de maig des de la XECC (Xarxa d’Esplais i Cau de Cerdanyola) i en motiu de les Festes Majors del Roser de Maig, el nostre agrupament juntament amb els esplais Cu-Cut i Clupi van organitzar una Gimcana Inter-generacional oberta al poble com a part de la programació que oferia la XIV Festa Major Alternativa (FMA) de Cerdanyola.

Ens vem llevar ben d’hora i a les 11:30h la plaça Sant Ramón ja feia goig amb el conjunt de families que venien amb moltes ganes de participar a la Gimcana. Amb un total de 14 grups d’uns 7-9 integrants valorem d’una forma molt positiva l’assistència i participació de TOTHOM!!

El temps ens va acompanyar i ens va concedir un matí preciós on infants, joves i adults, van gaudir i conèixer una mica més la nostra vila. La gimcana constava de 2 circuits diferents per tota Cerdanyola on els grups eren guiats per pistes de prova en prova que havien d’anar superant. Entre d’altres, recollida d’aliments pel Banc d’aliments  una cadena de roba, fer una escultura que representes el nostre poble, convèncer algú del carrer perquè s’animes a participar de la Gimcana….!!

Al finalitzar la Gimcana es va fer entrega de diversos títols als diferents Grups!! Els més ràpids, Els més artistes, Els més despullats….!

La veritat és que va ser un plaer organitzar i participar en aquesta activitat, i on tothom s’ho va currar molt!!!

Moltes gràcies  a Tots!! 😀

Us deixem un petit recull fotogràfic:

14fmacerdanyola bjanhircqaarqyc 2013-05-04 11.42.34 2013-05-04 12.48.46 2013-05-04 12.30.16

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s