Darrer cap de setmana de Maig…!!!

Per la seva banda la unitat de Llops ens porta una gran aventura!
Els caps de Llops confiant en la capacitat dels seus infants i tenint en compte que molts l’any vinent passaran a formar part de la unitat de Raiers, van decidir posar-los a prova amb una ruta de dificultat moderada!!
Sortint de Ribes de Freser carregats amb les seves motxilles els petits van enfilar pista amunt direcció el Taga i sobre les 5 de la tarda van arribar al refugi de Sant Jordi al Coll de Jou. Com que feia una fresca important van recollir llenya i van fer un foc que els va donar calor tot el vespre! La intenció era fer el cim del Taga de nit però les condicions meteorològiques no ho van permetre!!
L’endemà es van llevar ben d’hora i van començar a caminar direcció Ripoll. La mala sort d’escollir un itinerari diferent al previst junt amb la mala sort de passar un cartell tombat, els va dur un parell de mal de caps! Els va fer desorientar-se… i la pressió de la necessitat d’arribar a Ripoll a les 5 per agafar el tren de tornada no va ajudar gaire!
Després de valorar la situació amb temps i previsió els caps van decidir informar als pares de la situació, i als servei de bombers de que es trobaven desorientats.
Finalment la unitat va arribar a una carretera principal, i va informar a les autoritats que ja ho havien solucionat, els bombers es trobaven al costat i es van oferir a donar un cop de mà… Ja us podeu imaginar com es van emocionar els Llops i Llobes al veure els cotxes de bombers!!

Raiers (i dos Claners!) es van calçar les sabates esportives! Van anar al Servei d’Activitat Física de la UAB per jugar a jocs de pilota en un petit camp de futbol i bàsquet. Fins i tot van jugar a vòlei, on els Raiers i Raieres van demostrar que coneixen de sobres el joc! Bé, uns més que d’altres…!
Desprès de passar l’estona suant la cansalada, van descansar a la gespa i van aprofitar per parlar de les següents activitats, especialment l’activitat final de Raiers que serà una barbacoa!

Com podeu imaginar, la resta d’unitats no van fer activitat.

Vet aquí un recull d’imatges! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s