Primer dia de CAU superat!

Doncs sí… ja tornem a ser aquí! S’ha acabat l’estiu. S’han acabat els dies d’avorriment. Aquest dissabte el CAU va tornar a engegar motors i va començar amb la primera activitat del curs.

Per començar, vam fer una presentació conjunta on ens vam conèixer tots i totes, tant caps com infants. També vam poder veure cares noves i els més “veterans” no van dubtar en fer-los saber ben aviat què era el CAU.

Aleshores van arribar els passos, aquelles proves “extremadament” complicades per aconseguir donar el salt d’unitat. Molts van poder gaudir d’estar en una nova unitat, mentre que d’altres van haver de conformar-se amb estar com a mínim un any més en la seva unitat. També vam poder veure que aquest any hi haurà dos unitats de Raiers: Raiers 1 i Raiers 2.

Després de saber cadascú la unitat a la qual havia d’anar aquest curs, tocava saber qui serien els caps de cada unitat… I hi havia moltes cares noves com a caps… o no tan noves. El grup de claners de l’últim any ha passat a formar part de l’equip de caps del CAU!! Així doncs, després de fer una petita gimcana pels voltants i d’aconseguir muntar un puzzle, vam saber qui eren els caps de cada unitat. Ja estaven les unitats formades, aleshores cada unitat va començar a fer la seva.

Estol va fer uns quants jocs de presentació per conèixer-se els uns amb els altres. Després, va rebre una carta on un senyor del temps explicava que havia perdut per aquella zona unes peces molt importants per la seva màquina: la màquina del temps. Els nens d’estol, molt hàbilment, no van tenir cap problema en trobar aquestes peces. Tot seguit, va trucar el mateix home avisant-nos que tenia una cosa molt important a dir als nens d’estol: la seva màquina estava al CAU i s’havia d’arreglar amb aquelles peces, aleshores podrien viatjar en el temps per fer un seguit de missions. A més a més, els hi va explicar que la primera missió seria visitar els Ibers. Així doncs, la setmana vinent sembla ser que estol viatjarà en el temps a l’era dels ibers.

Llops per la seva part, també van fer jocs de coneixença. A més, el seu centre d’interès anirà sobre un programa de ràdio que aniran creant i on es parlarà de racons de Catalunya i veuran, sobretot, les diferències entre el camp i la ciutat.

Els i les caps de Raiers 1 han començat el curs amb força amb la seva unitat, amb una sèrie de jocs de coneixença i aprofitant el temps de la tarda de dissabte per explicar la programació del trimestre als nois i noies de Raiers 1. Ells han sigut també partícips de la programació ja que han pogut donar una sèrie de propostes per alguns caps de setmana concrets!

Per últim, els més grans: Raiers 2, que va aprofitar per conèixer els nous membres de la unitat i presentar els caps d’enguany!!! També van preparar el programa del trimestre, i van començar a pensar en un projecte de cara a l’estiu…! Tot això, entre jocs i rialles, és clar! El proper cap de setmana… marxen d’excursió!!!

Res més. Amb moltes ganes de que arribi la següent activitat!!
Ens veiem la setmana vinent, cauencs!!

ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s